Vacanta de vis

Compare hotel prices and find the best deal - HotelsCombined.com

Probleme cu filmele gazduite de "peteava.ro"

Probleme cu filmele gazduite de "peteava.ro" Daca doriti sa vizionati un film si pe ecran apare mesajul: "Acest video a fost inlaturat ca urmare a incalcarii termenilor si conditiilor de utilizare peTeava.ro." inseamna ca materialul video a fost inlaturat definitiv de catre cei care administreaza site-ul www.peteava.ro! Vă rog să aveți răbdare până când voi refafe toate filmele care nu mai merg. Totul este din cauza site-ului "peteava.ro". Au instaurat un fel de cenzură. Cred că s-au lovit rău la cap. Au impus si o limita de timp a fisierelor video, adica 20 de minute/video. Tinand cont, de exemplu, ca un episod dintr-un anime are 23-25 de min, nu ne ramane decat sa credem ca e o bataie de joc. De asemenea, cand constatati ca un video nu functioneaza, va rog sa-mi lasati un comentariu... decent, fara sa ma injurati, bine? În atenția amatorilor de animeuri: V-am pregătit o listă impresionantă de animeuri pe MOVIE CLUB ANIME. Intrați și convingeți-vă.

marți, 6 noiembrie 2012

Secret Garden Serial Coreean Online


시크릿 가든
Secret Garden Serial Coreean Online
Gradina Secretă Serial Coreean Online

Gen: comedie romantica, fantezie, melodrama

Casting:

Nr. episoade: 20

Premii:
„Secret Garden” – Cea mai bună Hallyu drama
„Secret Garden” a fost recunoscută ca „Cel mai bun serial Hallyu”. În afară de acest premiu, „Secret Garden” a fost recompensată cu alte premii pentru „Cel mai bun regizor”, „Cel mai bun scenariu” şi „Cea mai bună coloană sonoră”, la categoria Hallyu Drama.

„Secret Garden” este o drama coreeana cu tot ce trebuie ca sa fie de mare succes: actori de calitate, poveste cu umor si fantezie.
Povestea se invarte in jurul excentricului CEO al unui mare centru comercial, Kim Joo Won (Hyun Bin) si a modestei Gil Ra Im (Ha Ji Won, cunoscuta din Damo), care este cascadoare si lucreaza ca dublura unor personaje la diverse filme. Cei doi se intalnesc accidental cand Kim Joo Won o incurca pe Ra Im cu actrita Park Chae Rin, intalnire care naste o relatie tensionata intre ei. Excentricul Joo Won se simte tot mai atras si in acelasi timp confuz in directia lui Ra Im si este pe urmele ei in fiecare clipa. Pe de alta parte Gil Ra Im nu stie cum sa scape de el. Totul se complica cand in urma unor evenimente stranii cei doi isi inverseaza corpurile.

Trailer


Pentru a selecta limba romana de vizionare a subtitrarii, dati play la film, apoi in dreapta ecranului apasati butonul EN si selectati limba romana sau limba dorita de vizionare a serialului. Daca nu apare limba romana in prima fereastra, mai exista o sageata in jos, dati click pe ea si apar alte limbi printre care si romana. Daca apar comentarii sus pe ecran in timpul filmului, exista un buton in dreapta sus si puteti sa le intrerupeti dand click pe acesta.

Secret Garden Episodul 1 online
Secret Garden Episodul 2 online
Secret Garden Episodul 3 online
Secret Garden Episodul 4 online
Secret Garden Episodul 5 online
Secret Garden Episodul 6 online
Secret Garden Episodul 7 online
Secret Garden Episodul 8 online
Secret Garden Episodul 9 online
Secret Garden Episodul 10 online
Secret Garden Episodul 11 online
Secret Garden Episodul 12 online
Secret Garden Episodul 13 online
Secret Garden Episodul 14 online
Secret Garden Episodul 15 online
Secret Garden Episodul 16 online
Secret Garden Episodul 17 online
Secret Garden Episodul 18 online
Secret Garden Episodul 19 online
Secret Garden Episodul 20 online - ultimul episod

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu