Vacanta de vis

Compare hotel prices and find the best deal - HotelsCombined.com

Probleme cu filmele gazduite de "peteava.ro"

Probleme cu filmele gazduite de "peteava.ro" Daca doriti sa vizionati un film si pe ecran apare mesajul: "Acest video a fost inlaturat ca urmare a incalcarii termenilor si conditiilor de utilizare peTeava.ro." inseamna ca materialul video a fost inlaturat definitiv de catre cei care administreaza site-ul www.peteava.ro! Vă rog să aveți răbdare până când voi refafe toate filmele care nu mai merg. Totul este din cauza site-ului "peteava.ro". Au instaurat un fel de cenzură. Cred că s-au lovit rău la cap. Au impus si o limita de timp a fisierelor video, adica 20 de minute/video. Tinand cont, de exemplu, ca un episod dintr-un anime are 23-25 de min, nu ne ramane decat sa credem ca e o bataie de joc. De asemenea, cand constatati ca un video nu functioneaza, va rog sa-mi lasati un comentariu... decent, fara sa ma injurati, bine? În atenția amatorilor de animeuri: V-am pregătit o listă impresionantă de animeuri pe MOVIE CLUB ANIME. Intrați și convingeți-vă.

sâmbătă, 25 mai 2013

Iffet ep. 17


Iffet - (Dreptatea) - serial turcesc online

Iffet (Deniz Cakir) este o fată frumoasă și inocentă, care locuiește într-un cartier sărac împreună cu tatăl ei, Ahmet (Mehmet Celik ) și cu sora ei.

Tatăl ei este atât de dur față de Iffet... El nu vrea ca ea să iasă din casă, să vorbească cu băieții, să poarte haine elegante etc. În ciuda acestor norme stricte în cadrul familiei, Iffet se întâlnește, în secret, cu prietenul ei Cemil Ibrahim Celikkol.

Cemil este un șofer de taxi tânăr și chipeș care o iubește atât de mult pe Iffet și vrea să fie împreună cu ea tot timpul. Într-o zi, trebuie să  participe la o ceremonie de nuntă în cartierul ei. Aproape toată lumea participă la nuntă, inclusiv Cemil .

În timp ce tatăl lui Iffet este ocupat cu prietenii săi, Iffet și Cemil, lăsați singuri la ceremonie, au mers în pădure, în scopul de a vorbi pentru o vreme. Cemil își cam pierde controlul dar nu se intamplă nimic. Această tragedie nu doar transformă viața lui Iffet, ci și pe cea a altor persoane.
După această tragedie, Iffet încearcă să-l ierte pe Cemil și vrea să se căsătorească cu el cât mai curând posibil. Cu toate acestea, nu se întâmplă nimic cum era de așteptat.

Cemil, pentru a-i face în ambiție lui Iffet, se căsătorește cu o altă femeie doar pentru bani. Între timp, tatăl lui Iffet află de relația fiicei sale cu Cemil și o trimite departe. Acum, Iffet vrea un singur lucru în această lume... 

Aflați continuarea doar prin vizionarea serialului.

Iffet Episodul 17 online

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu