sâmbătă, 25 mai 2013

Iffet ep. 39


Iffet - (Dreptatea) - serial turcesc online

Iffet (Deniz Cakir) este o fată frumoasă și inocentă, care locuiește într-un cartier sărac împreună cu tatăl ei, Ahmet (Mehmet Celik ) și cu sora ei.

Tatăl ei este atât de dur față de Iffet... El nu vrea ca ea să iasă din casă, să vorbească cu băieții, să poarte haine elegante etc. În ciuda acestor norme stricte în cadrul familiei, Iffet se întâlnește, în secret, cu prietenul ei Cemil Ibrahim Celikkol.

Cemil este un șofer de taxi tânăr și chipeș care o iubește atât de mult pe Iffet și vrea să fie împreună cu ea tot timpul. Într-o zi, trebuie să  participe la o ceremonie de nuntă în cartierul ei. Aproape toată lumea participă la nuntă, inclusiv Cemil .

În timp ce tatăl lui Iffet este ocupat cu prietenii săi, Iffet și Cemil, lăsați singuri la ceremonie, au mers în pădure, în scopul de a vorbi pentru o vreme. Cemil își cam pierde controlul dar nu se intamplă nimic. Această tragedie nu doar transformă viața lui Iffet, ci și pe cea a altor persoane.
După această tragedie, Iffet încearcă să-l ierte pe Cemil și vrea să se căsătorească cu el cât mai curând posibil. Cu toate acestea, nu se întâmplă nimic cum era de așteptat.

Cemil, pentru a-i face în ambiție lui Iffet, se căsătorește cu o altă femeie doar pentru bani. Între timp, tatăl lui Iffet află de relația fiicei sale cu Cemil și o trimite departe. Acum, Iffet vrea un singur lucru în această lume... 

Aflați continuarea doar prin vizionarea serialului.

Iffet Episodul 39 online

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Make money. Have fun.


http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys